Menu Sluiten

TendR sloepen

Uit voorraad leverbaar:

Terug naar overzicht
TendR 20 outboard
Verkoopprijs€ 20.450,-
Bouwjaar 2023
Conditie Nieuw
Lengte 32767 cm
Breedte 235 cm
Diepgang 50 cm
Ligplaats Amsterdam
Romp materiaal Overig

Mediapresentaties

Omschrijving

UIT VOORRAAD LEVERBAAR!

De TendR 20 Outboard heeft een luxe uitstraling en is voorzien van een ruime hoeveelheid opbergruimte. Dankzij de stuurpositie achter in de sloep en de daarnaast gesitueerde zitplekken kunt u sturen met rondom een uitstekend overzicht.

Voorin de TendR 20 is een ruime rondzit met hoge rug kussens dat omgebouwd kan worden tot een groot zonnedek. Door de grote ruimte die wordt gecreerd door de rondzit voor en achterin de boot is er genoeg ruimte om met uw gezin of met uw vrienden te varen.

Dankzij de uitgebalanceerde romp blijft de TendR 20 bij zowel snel als langzaam varen uiterst comfortabel en koersvast. De tender sloep is daardoor uitermate geschikt voor zowel een ontspannen tocht door bijvoorbeeld de Amsterdamse grachten of met hogere snelheden over 1 van de ruime wateren die Nederland rijk is.

De Outboard motor is geplaatst in de bun waardoor die aan de buitenkant niet zichtbaar is. De TendR 20 Outboard kan worden uitgevoerd met een buitenboord motor tot maar liefst 60pk.

Het nieuwste model beschikt over enorme opbergruimtes.

Specificaties:

brandstof: benzine
breedte: 2.35m
conditie: nieuw
jaar: 2022
lengte: 635m
ligplaats: Amsterdam
max diepgang: 0.5m
merk: tendr
model: 20 outboard
rompmateriaal: overig
rompvorm: overig
type: sloepen

Schröder Watersport, officieel Honda/Mercury/Yamaha/Torqeedo Dealer, MERCURY AVATOR.
Electrisch varen specialist.
De grootste watersport dealer van de Randstad.

Aanbieder gegevens

Schroder Watersport
Netwerkweg 12
1033 MV Amsterdam

Financieren van uw boot is mogelijk

Wilt u uw nieuwe boot/sloep (deels) laten financieren? Daarbij heeft u de mogelijk om te bepalen welke looptijd u wilt en natuurlijk welk bedrag u wilt lenen. U bent helemaal vrij om uw op maat gemaakte financiering samen te stellen. Vraag naar de mogelijkheden bij een van onze medewerkers.