Menu Sluiten

TendR sloepen

Uit voorraad leverbaar:

Terug naar overzicht
TendR 23
Verkoopprijs€ 36.950,-
Bouwjaar 2022
Conditie Nieuw
Lengte 32767 cm
Breedte 256 cm
Diepgang 50 cm
Ligplaats Amsterdam
Romp materiaal Overig
Motor merk Craftsman

Mediapresentaties

Omschrijving

Vanaf €36.950

De TendR 23 Inboard is stoer, robuust en degelijk, de kracht van eenvoud!

De indeling van deze TendR is praktisch en voorzien van een ruime hoeveelheid opbergruimte. Dankzij de stuurpositie achter in de sloep en de daarnaast gesitueerde zit plekken kunt u sturen met rondom een uitstekend overzicht maar ook genieten van de gezelligheid aan boord.

Voorin de TendR 23 is een ruime comfortabele rondzit die getransformeerd kan worden tot een groot zonnedek. De opstapjes aan zowel bakboord als stuurboord vergemakkelijken het in- en uitstappen.

Dankzij de uitgebalanceerde romp blijft de romp bij zowel snel als langzaam varen uiterst comfortabel en koersvast. De sloep is daardoor uitermate geschikt voor zowel een ontspannen tocht door bijvoorbeeld de Amsterdamse grachten of met hogere snelheden over 1 van de ruime wateren die Nederland rijk is.

De TendR 23 kan uitgevoerd worden met een Inboard motor tot 110 PK.

De TendR 23 kan op tal van punten worden uitgebreid en aangepast worden aan uw persoonlijke wensen. Zo heeft u voor de romp de keuze uit vrijwel alle RAL kleuren en is het standaard Silvertex kussenset leverbaar in diverse kleuren.

  • Type23 Inboard
  • Lengte7 mtr
  • Breedte2.55 mtr
  • Diepgang0.50 mtr
  • Doorvaarhoogte1.20 mtr
  • Gewicht1200 kg
  • Aantal personen7
  • CE-certificatieC
  • Motorisering110pk

 

Specificaties: brandstof: diesel breedte: 2.56m conditie: nieuw jaar: 2022 lengte: 700m ligplaats: Amsterdam max diepgang: 0.5m merk: tendr model: 23 motormerk: craftsman rompmateriaal: overig rompvorm: overig type: sloepen

Schröder Watersport, officieel Honda/Mercury/Yamaha/Torqeedo Dealer, MERCURY AVATOR.
Electrisch varen specialist.
De grootste watersport dealer van de Randstad.

Aanbieder gegevens

Schroder Watersport
Netwerkweg 12
1033 MV Amsterdam

Financieren van uw boot is mogelijk

Wilt u uw nieuwe boot/sloep (deels) laten financieren? Daarbij heeft u de mogelijk om te bepalen welke looptijd u wilt en natuurlijk welk bedrag u wilt lenen. U bent helemaal vrij om uw op maat gemaakte financiering samen te stellen. Vraag naar de mogelijkheden bij een van onze medewerkers.