Menu Sluiten

TendR sloepen

Uit voorraad leverbaar:

Terug naar overzicht
TendR 600
Verkoopprijs€ 18.450,-
Bouwjaar 2022
Conditie Nieuw
Lengte 32767 cm
Breedte 225 cm
Diepgang 28 cm
Ligplaats Amsterdam
Romp materiaal Overig

Mediapresentaties

Omschrijving

Nieuw in het assortiment; de TendR 600. Het kleinste model uit de familie, maar toch erg ruim en stabiel.

De TendR 600 Outboard is voorzien van een ruime hoeveelheid (afsluitbare) opbergruimte en heeft een luxe uitstraling. Voorin de TendR 600 is een ruime rondzit met hoge rug kussens dat omgebouwd kan worden tot een groot zonnedek.

Door de grote ruimte die wordt gecreëerd door de rondzit voor en achterin de boot is er genoeg ruimte om met uw gezin of met uw vrienden te varen. Dankzij de uitgebalanceerde romp blijft de TendR 600 bij zowel snel als langzaam varen uiterst comfortabel en koersvast.

De tender sloep is daardoor uitermate geschikt voor zowel een ontspannen tocht door bijvoorbeeld de Amsterdamse grachten, Leiden of met hogere snelheden over 1 van de ruime wateren die Nederland rijk is.

De TendR600 kan worden uitgerust met motoren van 20 tot maximaal 60PK. Wij zijn dealer van Honda en Mercury.

De 600 staat nu in de showroom.

Omdat wij de sloep zelf afbouwen in eigen werkplaats zijn alle opties en wensen mogelijk. Graag bespreken wij deze met u.

Specificaties: brandstof: overig breedte: 2.25m conditie: nieuw jaar: 2022 lengte: 595m ligplaats: Amsterdam max diepgang: 0.28m merk: tendr model: 600 rompmateriaal: overig rompvorm: overig type: sloepen

Schröder Watersport, officieel Honda/Mercury/Yamaha/Torqeedo Dealer, MERCURY AVATOR.
Electrisch varen specialist.
De grootste watersport dealer van de Randstad.

Aanbieder gegevens

Schroder Watersport
Netwerkweg 12
1033 MV Amsterdam

Financieren van uw boot is mogelijk

Wilt u uw nieuwe boot/sloep (deels) laten financieren? Daarbij heeft u de mogelijk om te bepalen welke looptijd u wilt en natuurlijk welk bedrag u wilt lenen. U bent helemaal vrij om uw op maat gemaakte financiering samen te stellen. Vraag naar de mogelijkheden bij een van onze medewerkers.