Menu Sluiten
Previous
Next

Over ons

Onze winkel in Amsterdam

Schröder Watersport, sinds 2007 actief in de watersport, heeft per 2019 een geweldig nieuwe vestiging in Amsterdam Noord. Ruim 2500m2 sloepen, consoleboten, buitenboordmotoren en watersportaccessoires, met nog eens ruim 1500m2 werkplaats en stalling.

Met de opening van onze nieuwe vestiging in Amsterdam Noord zijn wij dealer geworden van Honda, Mercury en Torqueedo buitenboordmotoren. Met deze topmerken kunnen wij alle boten voorzien van een stille en betrouwbare krachtbron.

Naast de verkoop doen wij ook al het onderhoud en reparaties aan boten en buitenboordmotoren.

Onze winkel in Volendam

In 2007 zijn wij begonnen in Volendam. In de loop der jaren is ons assortiment uitgebreid met vele mooie artikelen en merken. Wij hebben een compleet assortiment voor zeil- en motorboten en we zijn in het zomerseizoen 7 dagen per week geopend. Wij zijn de best gesorteerde watersportspeciaalzaak aan het Markenmeer en aan de Gouwzee. Onze winkel is zeer goed bereikbaar, via de weg en via het water.

Merken als Besto, Comfort Seat, Dubarry, Epifanes, Gill, Harken, Helly Hansen,  Honda, International, Jabsco, Jobe, Lewmar, NauticLED, Plastimo, Raymarine, Riwax, Ronstan,  Sikaflex, Spinlock, Star Brite, Talamex, Vetus, Volvo Penta en Waeco zijn het hele jaar op voorraad.

Daarnaast hebben wij een gezellige kledingafdeling gevuld met de merken Chris Cayne, Dubarry, Gill, Helly Hansen, Hublot Mode Marine, Key West, Kjelvik, Lazy Jacks en Roostenstein & Wolke.

In voorjaar 2019 is Schröder Watersport uitgebreid naar een nieuwe locatie in Amsterdam Noord.

Klantenpas

De Schröder Watersport klantenpas geeft u recht op altijd 10% kassakorting en 25% korting op de lijnen van de rol. De klantenpas is aan te vragen in de winkel. Naast de extra kortingen profiteert u van veel meer aanbiedingen.